Prodat Vila, Malindi, Malindi, Keňa, Casuarina Road

Prodat - Cod. 43272

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

KOUZELNÉ NOVĚ POSTAVENÉ VILY NA PRODEJ NACHÁZEJÍCÍ SE V MALINDI,
Nabízím k prodeji dvě nádherné vily nacházející se pouhých 600 m od kouzelných pláží Malindi v Keni, v jedné z nejkrásnějších a nejvyhledávanějších částí města. Tyto nově postavené vily, vybavené veškerým komfortem as jemnými povrchovými úpravami, jsou ideální pro ty, kteří hledají exkluzivní a luxusní nemovitost.
Vily se skládají ze čtyř velkých ložnic, každá s vlastní koupelnou a šatnou, čímž je zajištěno maximální soukromí a pohodlí pro každého hosta.
Kuchyň je prostorná a vybavená spíží, zatímco prádelna a koupelna s přístupem zvenčí doplňují vyhrazené servisní prostory. Hlavní obývací pokoj, umístěný venku, je velkým prostorem, kde by se umístěním velkého jídelního stolu stal pohodlným obývacím prostorem s výhledem na bazén, ideální pro trávení chvil pohostinnosti s přáteli a rodinou.
Vily mají čistou vnitřní plochu cca 155 m2 a vnější prostor využívaný jako obývací a jídelní prostor, pod typickou střechou z palmových listů, cca 165 m2 netto.
Venku jsou vily obklopeny velkou zahradou o rozloze více než 800 metrů čtverečních, kde můžete relaxovat a užívat si přírodu v naprostém soukromí. Bazén o rozloze 60 metrů čtverečních je perfektním prostorem pro ochlazení během horkých letních dnů se soláriem na opalování.
K partii vil patří parkovací stání a malá samostatná budova 30m2, vybavená kuchyňským koutem, ložnicí a vlastní koupelnou. Tento extra prostor je ideální pro hostování přátel nebo rodiny nebo jako ubytování pro domácí personál.
Tyto vily byly navrženy tak, aby nabízely maximální pohodlí a luxus a pečlivě propracované detaily v každém rohu nemovitostí; představují jedinečnou příležitost pro ty, kteří si chtějí užít oázu klidu a pohody na místě mimořádné krásy.
Oblast Casuarina Road, Malindi

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB