Prodat Dům, Malindi, Malindi, Keňa, Villaggio Palm Beach

Prodat - Cod. 39054

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2 piani

PRO PRODEJ DŮM NA MORI V CENTRÁLNÍM OBLASTI MALINDI

Nedávno postavená chata se nachází v malé, dobře udržované lokalitě s výhledem na moře, jen pár metrů od kasina a co by kamenem dohodil od pláže Malindi, to vše se nachází v centrální části města.
Vila se skládá ze dvou samostatných apartmánů (také výborných pro pronájem či investice), z nichž jeden je v přízemí se zahradním prostorem obklopujícím město a druhý v prvním patře; prodloužení je asi 100 metrů na podlahu a nábytek je minimální, aby byla umožněna maximální svoboda charakterizace podle vkusu a preferencí.
V přízemí se nachází velká venkovní veranda, krásná kuchyň, malý obývací pokoj s koupelnou, ložnice se šatní skříní a vlastní koupelna.
Exteriérové schodiště vede do prvního patra, zcela nezávislé, které se rozkládá na stejném půdorysu s velkou terasou, ložnicí se šatní skříní a vlastní koupelnou a další místností, která se v současné době používá jako komora.
Klimatizace v ložnicích. Nádrž 1000 litrů na střeše.
Projekt je strukturován a schválen pro přizpůsobení majetku tak, aby vyhovoval individuálním potřebám; Předpokládá se například připojení k vnějšímu prádlu v přízemí a úložný prostor v prvním patře je již nastaven do kuchyně.
Rezidence se v současné době skládá pouze z deseti bytových řešení a rozvíjí se ve velmi dobře udržovaném parku se čtyřmi bazény a soláriem.
Plně oplocený s 24-hodinovou vnitřní bezpečnostní službou a u hlavního vchodu na Lamu Road, zahradník a společná úklidová služba.
Byt má studnu a generátor. K dispozici je také parkoviště a ze areálu je přímý přístup na pláž. Domácí mazlíčci jsou přijímáni.
PRICE
120 000 eur

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB