Prodat Stavební parcela, Naivasha, Nakuru, Keňa, North Lake Road

Prodat - Cod. 42620

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 40000 m²
  • Pocet pokoju: 0

PLOT 16 - Zebra Plot

Speciální exkluzivní pozemek na prodej se stavebními plány v klidné lokalitě v srdci přírodní oblasti. Nemovitost má rozlohu 10 akrů, což je přibližně 20 000 m2 a je součástí klidné urbanizace o pouhých 16 jednotkách celkem. Všechny pozemky v sídlišti mají rozlohu 5 až 10 akrů a nelze na nich stavět více než 1-2 domy, takže je zaručeno soukromí a klid.

S plány od našich profesionálních architektů jsme již většinu práce udělali za vás a navrhli luxusní dům v moderním stylu. Vila se skládá z prostorné kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje s fantastickým výhledem do rozsáhlé zahrady přes velké prosklené fasády. Kromě kuchyňského ostrůvku jsou zde skryté dveře, které vedou do malé druhé kuchyně, kde může váš soukromý kuchař připravovat vaše jídlo, aniž by vás rušil ve vašem obývacím prostoru. Vila má také čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou a šatnou, dále vinárnu a malou kancelář. K dispozici je také velký nekonečný bazén, golfové hřiště na patování, fitness studio s platformou jógy a panoramatická sauna. Kromě tohoto plánu jsou zahrnuty dva další plány: plán dalšího penzionu, který je vhodný také pro pronájmy AirBnB, a plán menšího hlavního domu, pokud by byla vila příliš velká pro vaše potřeby.

Chcete-li realizovat své vlastní přání, můžete tomu přizpůsobit plány nebo vás rádi spojíme s našimi architekty a můžete si svůj vysněný dům naplánovat od začátku sami. Pro vaši flexibilitu neexistují téměř žádné limity.

Obytná zástavba je obklopena přírodními rezervacemi a zemědělskou půdou. Kromě toho je v bezprostřední blízkosti luxusní hotel s profesionálním golfovým hřištěm. K restauracím, barům a supermarketům se snadno dostanete autem. Nejbližší malý minimarket je vzdálený pouhých 10 minut a velké mezinárodní supermarkety jsou asi 30 minut jízdy autem.

K nemovitosti se snadno dostanete letadlem. Doba letu z Nairobi je přibližně 15 minut a pouhých 5 minut od hotelu je k dispozici soukromá přistávací dráha. Z Nairobi se sem také snadno dostanete autem asi za 2 hodiny.

Náš rakouský tým odborníků má dlouholeté zkušenosti v Keni a dokáže vás propojit s profesionálními místními partnery.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB