Prodat Stavební parcela, Naivasha, Nakuru, Keňa, North Lake

Prodat - Cod. 42618

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 20000 m²
  • Pocet pokoju: 0

PLOT 14 - Buffalo Spiknutí

Speciální exkluzivní pozemek na prodej se stavebními plány v klidné lokalitě v srdci přírodní oblasti. Nemovitost má rozlohu 5 akrů, což je přibližně 20 000 m2 a je součástí klidné urbanizace o pouhých 16 jednotkách celkem. Všechny pozemky v sídlišti mají rozlohu 5 až 10 akrů a nelze na nich stavět více než 1-2 domy, takže je zaručeno soukromí a klid.

S plány poskytnutými našimi profesionálními architekty jsme již udělali většinu práce za vás a navrhli krásný, pohodlný dům ve stylu moderního statku. Chcete-li realizovat své vlastní přání, můžete tomu přizpůsobit plány nebo vás rádi spojíme s našimi architekty a svůj vysněný dům si můžete naplánovat sami. Pro vaši flexibilitu neexistují téměř žádné limity.

Obytná zástavba je obklopena přírodními rezervacemi a zemědělskou půdou. Kromě toho je v bezprostřední blízkosti luxusní hotel s profesionálním golfovým hřištěm. K restauracím, barům a supermarketům se snadno dostanete autem. Nejbližší malý minimarket je vzdálený pouhých 10 minut a velké mezinárodní supermarkety jsou asi 30 minut jízdy autem.

K nemovitosti se snadno dostanete letadlem. Doba letu z Nairobi je přibližně 15 minut a pouhých 5 minut od hotelu je k dispozici soukromá přistávací dráha. Z Nairobi se sem také snadno dostanete autem asi za 2 hodiny.

Náš rakouský tým odborníků má dlouholeté zkušenosti v Keni a dokáže vás propojit s profesionálními místními partnery.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB