Prodat Vila, South Coast, Diani, Keňa, South Coast Diani/Mombasa Kenya

Prodat - Cod. 34897

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1100

Vaše rekreační dům Investice do jižního pobřeží Diani; Karibu Gardens, je dobře umístěn, přibližně 1 km od hotelů Neptune a Lantana Beach Resort, asi 10 minut jízdy od hlavních obchodních center, restaurací, letištních drah, nemocnic a golfového hřiště. Karibů zahrady se nachází na 2,5 akru, na druhém řádku přiléhající k hlavní silnici, naproti nábřeží přístup k krásné, nedotčené izolované bílé písčité pláže.

Architektonicky navržené a s okouzlujícím detailem, tyto luxusní nemovitosti zahrnují dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím s balkonem, elegantní pokoje s vysokými stropy a velkou terasu. Vše s kvalitními povrchovými úpravami a dostatečným prostorem pro pohodlné a snadné bydlení. Perfektní místo pro odchod do důchodu, uvolnění nebo investice spojené s cestovním ruchem, kde jsou ceny pozemků stále zvládnutelné a nabízejí dobrý potenciální návratnost investic. Služby správy nemovitostí jsou k dispozici.

Tento smíšený projekt se skládá ze 7 x 2 ložnicových vil a klubového domu s velkým ohromujícím bazénem.

Každá vila je zcela samostatná a nastavena na přibližně 1/3 plochy akr soukromé zahrady s vlastním názvem. Jedná se o prestižní vývoj luxusních vil na prodej na jižním pobřeží Diani / Mombasa Keni.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB